Boeken Poco Pech
terug naar het overzicht

Poco Pech

10 juni 2013

ISBN: 9789462420014

NUR: 301

311 blz.

Uitgeverij KRAMAT

In elke man schuilt de vrouw die hij graag aan zijn zijde heeft.

Wat als de wereld waarin je leeft op een dag niet meer de jouwe lijkt?
Wat als je je als een eenzame spoorzoeker voelt in een bevreemdende wereld, speurend naar aanknopingspunten met de realiteit?

Ben, een hardwerkende veertiger, komt in zo'n zoektocht terecht. Hij ontmoet vreemde mensen, verzeilt in gênante situaties, veroorzaakt idiote ongelukken en belandt op heel bijzondere plekken zoals schuilkerken en de planeet Zonder Ondergoed. Hierdoor komen zijn huwelijk en zijn succesvolle bestaan onder hoge druk te staan.
Maar bovenal, wie is Jonas die het pad van Ben voortdurend lijkt te kruisen op zijn vreemde speurtocht? En zal Ben hem op tijd vinden? Heeft Jonas de antwoorden die Ben zo graag wil horen?

Poco Pech is een spannend verhaal over een vader en zijn zoon, over afscheid en ongedane zaken, werkelijkheid en verbeelding. Over gemaakte en niet gemaakte keuzes. Leven en dood. Over de vrouw in elke man en de man in elke vrouw.
Poco Pech is vooral ook een ontroerend verhaal waarin iedere lezer wel iets van zichzelf zal herkennen. En tegelijkertijd is een glimlach nooit ver weg.

 

De foto op de cover is werk van de Nederlandse fotografe Lilith Love: 'Pluralism' 2010 (zelfportret), Lilith. Een link naar haar mooie site en meer werk vindt u op de pagina met links.

 

Reacties

Voorlopig nog geen reacties.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen of u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Image CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

* Na het versturen van uw reactie keert u automatisch terug naar deze pagina. Uw reactie dient eerst goedgekeurd te worden vooraleer deze hier verschijnt.