Nieuws Blijf op de hoogte

05.05.2013

Poco Pech: illustraties en foto's

Begin juni verschijnt mijn derde boek. U zou kunnen denken dat ik het ondertussen al wat gewoon ben om een door mij geschreven boek gepubliceerd te zien. Maar daar vergist u zich in.
Voor mij persoonlijk is dit opnieuw een heel spannend en een belangrijk moment. Want deze keer schreef ik geen thriller, maar mijn eerste roman. Poco Pech is een spannend, maar vooral ook ontroerend verhaal over een vader en zijn zoon, over afscheid en ongedane zaken, werkelijkheid en verbeelding. Over gemaakte en niet-gemaakte keuzes. Leven en dood. Over de vrouw in elke man en de man in elke vrouw.
Maar tegelijkertijd is een glimlach ook nooit ver weg.

Voor het boek tekende ik eveneens illustraties. Deze deel ik alvast graag met jullie langs deze weg. Eén illustratie werd door mijn dochtertje Charlotte gemaakt. U zal dat zien aan haar naam onder de mooie tekening van haar opa, mijn papa.
Naast de illustraties worden er ook tal van oude zwart-wit foto's opgenomen in het boek. Het zijn stuk voor stuk prenten uit een privé-collectie. Het verhaal Poco Pech gaat deels ook over identiteit en afkomst. De foto's tonen onder andere mooie portretten van ouders, grootouders en overgrootouders. Ook deze deel ik graag op deze plek.