Nieuws Blijf op de hoogte

03.03.2015

De dagen worden langer, nu nog het manuscript.

Heeft u het al gemerkt? De dagen worden langer. Echt langer. Tegenwoordig fietst mijn dochter met zonlicht in plaats van straatverlichting naar school zodat ik mij minder zorgen hoef te maken over al dan niet werkende fietsverlichting en onoplettende chauffeurs. Ook 's avonds na de studie is ze op mooie dagen voor het donker thuis.

Voor mij betekenen langere dagen meer tijd, meer mogelijkheden, meer energie, voor nieuwe ideeën, voor nieuwe plannen, voor nieuwe ambities...

31.10.2013

Signeersessies Boekenbeurs 2013, Antwerpen

Ook dit jaar signeer ik mijn boeken op dit jaarlijks weerkerende boekenfestijn in Antwerpen (stand van uitgeverij Kramat in zaal 2).

Vrijdag 1 november van 14 uur tot 18 uur.

Maandag 11 november van 10 uur tot 14 uur.

 

 

10.06.2013

Poco Pech in de winkel!

Vandaag, 10 juni 2013, verschijnt officieel mijn derde boek bij uitgeverij Kramat. De uitgever start met de uitleveringen naar de winkels en mijn nieuwste roman Poco Pech zal je in de loop van de volgende dagen overal in de boekhandels zien opduiken.

In mijn woonplaats Roeselare kreeg ik van Johan en zijn team in Standaard Boekhandel Roeselare (centrum, Ooststraat) alvast de VIP-behandeling!